Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Відбувся обласний конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини»

Дата: 13.11.2018 14:51
Кількість переглядів: 665

     Рішенням 17 сесії Житомирської обласної ради від 26.07.2018р. № 1134 з метою популяризації здорового способу життя серед жителів Житомирської області запроваджено обласний конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини». За звання кращої спортивної громади змагалися 15 ОТГ та 4 сільські ради. Лугинська ОТГ, маючи значні досягнення в фізичній культурі та спорті, долучилася до участі в конкурсі.

   Конкурсна комісія, опрацювавши матеріали та провівши 6 листопада виїзд у 5 громад-учасниць, які були відібрані в якості претендентів на перемогу, обрали переможців конкурсу.

Отже, І місце та звання кращої спортивної громади Житомирщини виборола Баранівська ОТГ, ІІ місце посіла Городницька ОТГ, а ІІІЄмільчинська ОТГ.

   За умовами конкурсу, громади, які стали переможцями, отримують  з обласного бюджету грошові премії шляхом перерахування субвенції з обласного бюджету на капітальні видатки. А саме, за 1 місце – 200 тис.грн, 2 місце – 150 тис.грн та 3 місце – 100 тис.грн.

Грошові премії можна використати виключно на спортивний розвиток територіальних громад.

    Також конкурсна комісія прийняла рішення заохотити Олевську ОТГ та Лугинську ОТГ, які зайняли відповідно четверте та п’яте місця, запропонувавши при формуванні бюджету на 2019 рік надати громадам по 100 тис. грн. на підтримку спорту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь