Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Громадська акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти"

Дата: 17.09.2018 15:19
Кількість переглядів: 726

Рятувальники Лугинського РС спільно з представниками поліція, швидкої та газової служби  навчали дітей як діяти у разі небезпеки під час громадської акцій «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 

 

Що робити коли сталася пожежа чи інша надзвичайна подія? На це та інші питання відповідали 13 вересня під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» учням Лугинської гімназії  ім. В.П.Фількова рятувальники, представники Національної поліції, газової служби та швидкої медичної допомоги.

Акція в Лугинській гімназії  розпочалася з проведення серед учнів інформаційно-пізнавального заходу, під час якого школярі прослухали цікавий тренінг щодо безпечної поведінки в побуті.

Крім того, діти розділившись на чотири групи подорожували «Планетою – безпеки», такими країнами як: «Країна спорту», «Країна – медицини», «Країна безпеки»  та країною «Газової небезпеки». Під час такої подорожі кожна із служб розповідала дітям про специфіку своєї роботи та навчала дітей правилам поведінки в побуті під час різного роду виникнення небезпеки.

Особливе зацікавлення в учнів викликала демонстрація можливостей пожежного автомобіля та рятувального спорядження і бойового одягу, у якому фахівці ДСНС працюють під час ліквідації надзвичайних подій. Вже на шкільному подвір’ї  юнаки та дівчата мали чудову нагоду позмагатися у тому, хто швидше перевтілиться у вогнеборця, та навіть узяти безпосередню участь у гасінні умовної пожежі.

Такі враження й емоції назавжди залишаться в пам’яті як дітей, так і організаторів Акції. Вони не тільки дарують дітям відчуття свята, але й виробляють в них необхідні знання та навички поводження під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій чи подій.

 

Начальник Лугинський РС                                                                  В.М.Шанюк

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь