Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Голова ОДА Ігор Гундич представив голову РДА та відповів на запитання лугинчан

Дата: 10.09.2018 11:32
Кількість переглядів: 709

     Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 10 вересня, офіційно представив Наталію Кирийчук як нову голову Лугинської райдержадміністрації. Ігор Петрович побажав наснаги та наполегливості у роботі на благо району..

     Після урочистої частини Ігор Гундич розповів, у якому напрямку, в першу чергу, потрібно спрямувати діяльність у районі та наголосив на пасивності жителів Лугинщини, які не долучаються до обласних соціальних програм, зокрема – у сільському господарстві.

     Затим голова ОДА відповів на запитання жителів Лугинщини.
Питання, яке зараз обговорює вся країна, – створення Єдиної помісної православної української церкви.

     «Єдина помісна українська церква повинна бути. Для Росії – це сильний подразник, адже вони усвідомлюють, що назавжди втрачають Україну. Я сподіваюся і вірю, що Томос буде отримано ще до кінця цього року. І в даному випадку українській церкві потрібно всіляко допомогти, оживити об’єднавчий процес, робити це таким чином, щоб не заполітизувати церкву», – сказав Ігор Гундич.

     Щодо питання про ремонт доріг, то голова ОДА зазначив, що задля того, аби процес рухався швидше, необхідно подавати не лише запити, але й пропозиції: проект, експертизу; адже маючи проект – легше працювати.

     «Вперше за роки незалежності на ремонт місцевих доріг нам виділили 613 млн. грн. Це не означає, що одразу всі дороги відремонтуються. Але повірте, за 2018-2020 роки наші дороги матимуть набагато якісніший стан. Я переконаний, що ремонтні дорожні роботи потрібно закінчувати до мінусових температур, у нас – це 20-ті числа жовтня. Якщо ви встигнете подати свої заявки і напрацювання до цього часу, я готовий надати максимальну підтримку району; все у ваших руках», – зазначив голова ОДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь