Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Голова ОДА Ігор Гундич представив голову РДА та відповів на запитання лугинчан

Дата: 10.09.2018 11:32
Кількість переглядів: 744

     Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 10 вересня, офіційно представив Наталію Кирийчук як нову голову Лугинської райдержадміністрації. Ігор Петрович побажав наснаги та наполегливості у роботі на благо району..

     Після урочистої частини Ігор Гундич розповів, у якому напрямку, в першу чергу, потрібно спрямувати діяльність у районі та наголосив на пасивності жителів Лугинщини, які не долучаються до обласних соціальних програм, зокрема – у сільському господарстві.

     Затим голова ОДА відповів на запитання жителів Лугинщини.
Питання, яке зараз обговорює вся країна, – створення Єдиної помісної православної української церкви.

     «Єдина помісна українська церква повинна бути. Для Росії – це сильний подразник, адже вони усвідомлюють, що назавжди втрачають Україну. Я сподіваюся і вірю, що Томос буде отримано ще до кінця цього року. І в даному випадку українській церкві потрібно всіляко допомогти, оживити об’єднавчий процес, робити це таким чином, щоб не заполітизувати церкву», – сказав Ігор Гундич.

     Щодо питання про ремонт доріг, то голова ОДА зазначив, що задля того, аби процес рухався швидше, необхідно подавати не лише запити, але й пропозиції: проект, експертизу; адже маючи проект – легше працювати.

     «Вперше за роки незалежності на ремонт місцевих доріг нам виділили 613 млн. грн. Це не означає, що одразу всі дороги відремонтуються. Але повірте, за 2018-2020 роки наші дороги матимуть набагато якісніший стан. Я переконаний, що ремонтні дорожні роботи потрібно закінчувати до мінусових температур, у нас – це 20-ті числа жовтня. Якщо ви встигнете подати свої заявки і напрацювання до цього часу, я готовий надати максимальну підтримку району; все у ваших руках», – зазначив голова ОДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь