Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Предметні секції на тему: "Особливості організації навчально-виховного процесу в закладах освіти в умовах НУШ у 2018-2019 навчальному році"

Дата: 04.09.2018 16:19
Кількість переглядів: 889

      30.08.2018 року на базі Лугинської гімназії ім. В.П.Фількова пройшли  засідання предметних секцій для працівників освіти на тему: «Особливості організації навчально-виховного процесу в закладах освіти  в умовах НУШ у 2018-2019 навчальному році». Засідання пройшли у формі тренінгів, котрі організували та  провели методисти відділу освіти, культури, молоді та спорту Лугинської ОТГ, керівники МО,  психологи закладів освіти. У ході тренінгів  педагоги опрацювали не тільки методичні рекомендації щодо викладання  предметів, а й мали можливість розкрити важливість формування  позитивного психологічного клімату під час роботи, навчились  прийомам саморегуляції емоційного стану, щоб зберегти і зміцнити психологічне здоров’я у новому навчальному році.  

                                                                                           Відділ освіти, культури, молоді та спорту Лугинської ОТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь