Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Повідомлення про подачу декларацій

Дата: 12.04.2018 11:39
Кількість переглядів: 657

20.02.2018р.

                                                                                            ПОВІДОМЛЕННЯ

                                                     про подачу декларації депутатам Лугинської селищної ради

                Нагадуємо, що на депутатів місцевих рад поширюються вимоги та обмеження, встановлені Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції".

Відповідно до частини 3 статті 8 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» на депутатів місцевих рад поширюються вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції» (далі - Закон). Депутати місцевих рад зобов’язані щороку до 1 квітня подавати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції за спеціальною формою.

Зазначаємо, що суб’єкти декларування, які звільнилися або іншим чином припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані протягом одного року подавати за своїм останнім місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою і в порядку, визначеними цим Законом (абзац 2 частина 1 стаття 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»).

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачено адміністративну відповідальність відповідно до статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а за умисне неподання декларації – кримінальну відповідальність згідно із статтею 366-1 Кримінального кодексу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь