Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Оголошення про громадські слухання

Дата: 12.04.2018 11:11
Кількість переглядів: 703

25.07.2016р.

                                                                 ОГОЛОШЕННЯ

             05.08.2016 року о 16.00.год. в селі Станційному в приміщенні сільського клубу відбудуться громадські слухання з приводу будівництва міні-ТЕС.

                                                      Порядок   денний:

 1.Створення громадської організації

 2.Громадські слухання  стосовно будівництва міні-ТЕС

3. Обговорення проекту детального плану туріторій

Шановні мешканці села Станційне Лугинської селищної ради!

На землях, що знаходяться на відстані 1 км на північний захід від Вашого села, ТОВ «НВК «ЕНЕРГОСОЮЗ», м. Київ, пропонує побудувати теплову електростанцію (мініТЕС) на деревній трісці (біля бувшого асфальтового заводу).

Вироблювана теплова енергія надасть можливість для будівництва підприємств, які будуть використовувати її, такі як: елеватор для сушіння та переробки зерна, тепличне господарство та інші.

Ці підприємства створять нові робочі місця в Вашій місцевості і закладуть фундамент для відродження її виробничого потенціалу.

На мініТЕС планується працевлаштування спеціалістів та робітників, в першу чергу місцевих, кількістю 120-130 чоловік, з середньою заробітною платою, не менше 5000 гривень. Ця мініТес буде зареєстрована у Вашій селищній раді, що дасть змогу Вашій громаді, згідно нових законів, розпоряджатися значними коштами податків, приблизно 2 млн. грн. в місяць.

Працююча теплова  електростанція буде зобов’язана вирішувати, спільно з адміністрацією, органами місцевого самоврядування наявні соціальні питання громади, наприклад: допомога пенсіонерам, допомога в навчанні місцевих дітей у вишах, оздоровлення дітей працівників підприємства, ремонт та утримання  доріг, вуличне освітлення, допомога в утриманні  дитячих дошкільних закладів і інші.

Робота такої Міні ТЕС не порушує екологічну ситуацію району, адже вона будується за сучасними європейськими зразками,з суворим постійним радіологічним та екологічним контролем,очисткою вихідних газів, відходи - зола, є відмінним добривом і буде використовуватись для вирощування зернових культур.

В даний час спільно з селищною радою проведена значна робота по по підбору та виготовленню технічної документації земельної ділянки, ТОВ «НВК Енергосоюз» розробляється бізнес-план проект.

Але остаточне рішення шановні жителі, залежить від вас. Від того, яке ви приймете рішення, буде залежати економічне зростання територіальної громади, добробут населення що там проживає, створення нових робочих місць та вирішення інших соціальних питань.

Запрошуємо Вас на громадські слухання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь