Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Новини Лугинської ОТГ

Дата: 26.03.2018 10:21
Кількість переглядів: 773

02 лютого відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Лугинської селищної ради в с. Радогоща. В роботі засідання взяли участь 11 членів виконкому, директор Радогощанського  навчально – виховного комплексу Кожан О.П., інспектор з ювенальної превенції Лугинського ВП Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області Поповичук А.М., фахівець з соціальної роботи  районного  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Борова К.С., психолог - соціальний педагог Радогощанського НВК       Рафальська О.П. та жителі с. Радогоща.

         Виконком розглянув питання, про проведення благоустрою та впорядкування сіл Будо - Літки,  Березовий Груд,  Радогоща Лугинської селищної ради та питання  що стосуються власних повноважень у сфері захисту прав дітей. За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення.

             12 лютого селищний голова Мельник П.І. зустрічався з головою обласної державної адміністрації Ігорем Гундичем.

В ході зустрічі були обговорені питання соціально – економічного розвитку громади, виконання бюджету та визначені пріоритетні напрями на 2018 рік. Позитивом є те, що обласна державна адміністрація  підтримала проекти запропоновані селищним головою Петром Івановичем.

             16 лютого відбулася чергова 19 сесія селищної ради,  прийнято 25 рішень, зокрема, Порядок виявлення, взяття на облік, зберігання та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність територіальної громади селищної ради, а також інші питання у галузі земельних відносин,  що належать до повноважень селищної ради.  

             21 лютого відбулася позачергова 20 сесія селищної ради. Депутати затвердили звіт  про виконання селищного бюджету за 2017 рік,  внесли зміни до бюджету поточного року, а також прийняли ряд рішень, які стосуються стабільного розвитку об’єднаної територіальної громади.

                                                                                                                                                  Виконавчий комітет

                                                                                                                                                Лугинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь