Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Приєднуйся до Руху юних пожежних-рятувальників!

Дата: 13.03.2023 11:34
Кількість переглядів: 136

Хочеш бути юним героєм без зброї? Приєднуйся до Руху юних пожежних-рятувальників! Клікай на посилання  https://linktr.ee/young_firefighters_ukraine обирай свій регіон та заповнюй анкету.
Герої без зброї носять форму ДСНС!

У кожного героя повинні бути помічники – юні рятувальники, котрі в подальшому продовжать їх справу. Тож ми пропонуємо для дітей стати помічниками наших героїв та бути на варті безпеки!

Що на вас чекає?


 

По-перше, ви завжди будете бажаним гостем у будь-якому пожежно-рятувальному підрозділі! А по-друге ви матимете особистий супер-костюм героя-рятувальника.

Крім цього на вас чекає тісна співпраця зі справжніми пожежними-рятувальниками, вивчення рятувальної справи, кіносемінари, літні табори, спільні челенджі та інші заходи, які сприяють вивченню правил безпечного життя.

Ви станете частинкою активного соціального життя школи та громади і зможете допомагати реалізовувати один з важливих напрямків нашої служби - запобігання виникненню надзвичайних ситуацій! Адже безпечне життя закладається саме з дитинства, і тут нам не обійтись без юних помічників.

Зацікавився? Не барись – прийшов час діяти і посилити осередок безпеки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь